Teknologiaratkaisut / Taloushallinto – Netvisor

Räätälöimme taloushallinnon vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita

Visma Netvisor on markkinoiden käytetyin sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Järjestelmää käytetään yli 20 000 suomalaisessa yrityksessä. Netvisor on markkinoiden laajimmin integroituva talousjärjestelmä.

Automaatio syntyy oikeanlaisista toimintamalleista

Askele on erikoistunut toimialakohtaisiin kehitysprojekteihin. Tunnemme asiakkaidemme lisäksi järjestelmien logiikan, ja voimme näin varmistaa, että ohjelmistoista ulosmitataan tavoiteltu lisäarvo – loppukäyttäjiä unohtamatta.

Kokonaisuus huomioiden, bisneksen mukaiset tavoitteet varmistaen

Taloushallinnon sujuvuuteen vaikuttaa kolme osapuolta: asiakkaan henkilöstö, tilitoimiston kirjanpitäjä / palkanlaskija sekä käytetty ohjelmisto. Huolehdimme kokonaisuudesta ja koulutamme osapuolet aina sopivina kokonaisuuksina.

Taloushallinnon nyky- ja tavoitetilan kartoitus

Järjestelmien tarjoaman lisäarvon tunnistaminen

Askeleen näkemykset toimialanne parhaista käytännöistä

Konkreettiset parannusehdotukset toiminnan kehittämiseksi

Netvisor luo lisäarvoa koko yritykselle

Yrityksen omistajat ja hallitus

Reaaliaikainen toteumatieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja talouden ennustamisessa. Netvisorin käytettävyys ajasta ja paikasta riippumatta tarjoaa helpon pääsyn yrityksen tuloslaskelmaan, reskontraan ja kassaennusteisiin.

Talousjohtaja

Modernien ohjelmistojen avulla yrityksen laskutusprosessit tehostuvat merkittävästi. Tämä vapauttaa talousjohdon työaikaa talouden suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Netvisorin erinomaisen integroitavuuden ansiosta johdon raportoinnin koostaminen ja syy-seuraus suhteiden selvittäminen nopeaa.

Myynti ja projektijohto

Visma Netvisorin oikein hyödynnetty automaatio tuo merkittävää ajansäästöä myyjän tai projektipäällikön arkeen. Netvisorissa reskontra kulkee näppärästi mukana älypuhelimessa ja muutenkin oman vastuualueen hallinta onnistuu selainkäytön ansiosta.

..ja lisäarvoa kirjanpitäjälle!

Visma Netvisorin avulla tilitoimiston ja kirjanpitäjän työ tehostuu merkittävästi, kun manuaaliset työvaiheet poistuvat. Asiakas ja tilitoimisto toimivat samassa järjestelmässä ja asiakkaalle tämä näyttäytyy reaaliaikaisena raportointina ja “lippu lappujen” lähettelyn vähenemisenä. 

Täydellinen työpari Netvisorille

Visma Severa on Suomen suosituin toiminnanohjauksen järjestelmä asiantuntijatyön hallintaan. Severa ja Netvisor on integroitu erinomaisesti, toimimaan rinnakkain myynnin, projekti- ja taloushallinnon tarpeisiin. 

Katso asiakastarina

Referenssivideo | Kuubi Oy

Helsinkiläinen mainostoimisto

Webinaari: Mainostoimiston bisneksen kehittäminen Visma Severan avulla

Askeleen ammattilaiset ovat kymmeniä suomalaisia mainostoimistoja mittaamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Tavoitteena on yleensä varmistaa liiketoiminnan kannattavuus - niin kasvun kuin toiminnan turvaamisenkin kannalta.  Visma Severa on mainostoimistoille...

Webinaari: Arkkitehtitoimiston ammattimainen johtaminen

Luovan alan toiminnnan kannattavuus kärsii usein projekti- ja talousjohtamisen heikkoudesta, usein jopa puutteesta. Ammattimaisuus toiminnanohjauksessa ei aina ole verrokkitoimialojen tasolla. Katso alta webinaarimme arkkitehtitoimiston liiketoiminnan kehityttämisestä...

Webinaari: Sujuva etämyynti ja etäkohtaamiset

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Webinaari: Suunnittelutoimiston ammattimainen johtaminen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Referenssitarina: Sigge Arkkitehdit Oy

“ Askeleen toimialaosaaminen oli korvaamatonta Sigge Arkkitehtien liiketoiminnan ennustettavuus parani ja projektien seuranta tarkentui jouhevasti sujuneella järjestelmä- ja prosessiuudistuksella.  Arkkitehtitoimisto Sigge Arkkitehdit oli jo pitkään tehnyt...

Blogi: Arkkitehtitoimiston päättäjä, johdatko firmaasi ammattimaisesti?

Projektien kannattavuuksia ei tiedetä. Suunnittelijoilla ei ole tiedossa projektitehtävien tuntibudjetteja. Projektisopimukset puuttuvat. Tuntikirjaukset tehdään exceleihin, ja niistä kootaan käsityönä sekä myyntilaskut että asiakaskohtaiset raportit. Yllä kuvatut...

Kokemusta ja asennetta Etelä-Karjalasta

Emme pelkää olla rehellisiä ja suoria kun on sen aika, muutoin toimintaamme ohjaavia arvoja ovat avoimuus, tehokkuus ja tinkimättömyys asiakkaan tavoitetilan saavuttamiseksi.

Aloita helposti ottamalla meihin yhteyttä. Kartoitetaan yrityksenne tilanne ja annamme ehdotuksen, kuinka voimme kehittää yrityksenne liiketoimintaa!

Matti Tiilikainen

Matti Tiilikainen

Toimitusjohtaja, osakas

Matti on Askele Oy:n perustaja. Satojen projektien ja 14 vuoden kokemus kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämisestä antaa erinomaiset valmiudet auttaa asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 50 324 6655 | matti.tiilikainen@askele.fi

Pasi Koskinen

Pasi Koskinen

Konsultti, osakas

Pasin vahvuus on systemaattisuus myynnissä ja rautainen ammattitaito asiakasprojektien hallinnassa. Asiakkaan kanssa luodaan selkeät tavoitteet ja projektien dokumentointi on aina laadukasta. Pasin oma työkokemus IT- ja mainosaloilta antaa myös vahvat eväät auttaa asiakkaita.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 40 141 4141 | pasi.koskinen@askele.fi

Arttu Rossi

Arttu Rossi

Konsultti

Artulla on pitkä osaaminen opetusalalta ja tämä näyttäytyy projektien pedantissa edistämisessa, dokumentoinnissa sekä asiakkaan henkilöstön koulutuksissa. Systemaattisuus ja aito palo asiakkaan auttamisessa välittyy ihmisille ja tuo tuloksia!

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 45 111 9343 | arttu.rossi@askele.fi

Hanna Karppinen

Hanna Karppinen

Tuotepäällikkö

Hanna liittyi Askeleeseen 2021. Hänen vastuullaan on SaaS-ohjelmistoliiketoiminnan sekä -kumppanuuksien kehittäminen. Aiemmin hän on tehnyt pitkän uran menestyneiden Saas-ohjelmistojen parissa Visma Solutionsilla.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 45 234 8646 | hanna.karppinen@askele.fi

Atte Räihä

Atte Räihä

Konsultti

Atte on Askeleen tuorein vahvistus ja tuo nuoruuden intoa ja energiaa arjen tekemiseen. Atella on pitkä kokemus myynnistä ja talousasiat on lähellä sydäntä sijoitusharrastuksen kautta.

+358 50 558 0953 | atte.raiha@askele.fi