Teknologiaratkaisut / Taloushallinto – Netvisor

Räätälöimme taloushallinnon vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita

Visma Netvisor on markkinoiden käytetyin sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Järjestelmää käytetään yli 20 000 suomalaisessa yrityksessä. Netvisor on markkinoiden laajimmin integroituva talousjärjestelmä.

Automaatio syntyy oikeanlaisista toimintamalleista

Askele on erikoistunut toimialakohtaisiin kehitysprojekteihin. Tunnemme asiakkaidemme lisäksi järjestelmien logiikan, ja voimme näin varmistaa, että ohjelmistoista ulosmitataan tavoiteltu lisäarvo – loppukäyttäjiä unohtamatta.

Kokonaisuus huomioiden, bisneksen mukaiset tavoitteet varmistaen

Taloushallinnon sujuvuuteen vaikuttaa kolme osapuolta: asiakkaan henkilöstö, tilitoimiston kirjanpitäjä / palkanlaskija sekä käytetty ohjelmisto. Huolehdimme kokonaisuudesta ja koulutamme osapuolet aina sopivina kokonaisuuksina.

Taloushallinnon nyky- ja tavoitetilan kartoitus

Järjestelmien tarjoaman lisäarvon tunnistaminen

Askeleen näkemykset toimialanne parhaista käytännöistä

Konkreettiset parannusehdotukset toiminnan kehittämiseksi

Netvisor luo lisäarvoa koko yritykselle

Yrityksen omistajat ja hallitus

Reaaliaikainen toteumatieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja talouden ennustamisessa. Netvisorin käytettävyys ajasta ja paikasta riippumatta tarjoaa helpon pääsyn yrityksen tuloslaskelmaan, reskontraan ja kassaennusteisiin.

Talousjohtaja

Modernien ohjelmistojen avulla yrityksen laskutusprosessit tehostuvat merkittävästi. Tämä vapauttaa talousjohdon työaikaa talouden suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Netvisorin erinomaisen integroitavuuden ansiosta johdon raportoinnin koostaminen ja syy-seuraus suhteiden selvittäminen nopeaa.

Myynti ja projektijohto

Visma Netvisorin oikein hyödynnetty automaatio tuo merkittävää ajansäästöä myyjän tai projektipäällikön arkeen. Netvisorissa reskontra kulkee näppärästi mukana älypuhelimessa ja muutenkin oman vastuualueen hallinta onnistuu selainkäytön ansiosta.

..ja lisäarvoa kirjanpitäjälle!

Visma Netvisorin avulla tilitoimiston ja kirjanpitäjän työ tehostuu merkittävästi, kun manuaaliset työvaiheet poistuvat. Asiakas ja tilitoimisto toimivat samassa järjestelmässä ja asiakkaalle tämä näyttäytyy reaaliaikaisena raportointina ja “lippu lappujen” lähettelyn vähenemisenä. 

Täydellinen työpari Netvisorille

Visma Severa on Suomen suosituin toiminnanohjauksen järjestelmä asiantuntijatyön hallintaan. Severa ja Netvisor on integroitu erinomaisesti, toimimaan rinnakkain myynnin, projekti- ja taloushallinnon tarpeisiin.

Katso asiakastarina

Referenssivideo | Kuubi Oy

Helsinkiläinen mainostoimisto

Blogi: Peruskuntokauden vinkit myyntiin

Miten myyntityötä voidaan verrata urheilutermeistä tuttuun peruskuntokauden harjoitteluun ja systemaattiseen itsensä kehittämiseen? Miten peruskuntokausi liittyy menestyvään myyntiin tai hyvän myyjän työkalupakkiin? Ainakin siten, että urheilussa sekä myynnissä...

Referenssitarina: Markkinointitoimisto Ajaton Idea Oy

“ Halusimme ottaa Visma Severan potentiaalista kaiken hyödyn irti “ Ajaton Idea Oy on kasvuhakuinen markkinointitoimisto Tampereelta. Yritys on perustettu 2013 ja palvelee asiakkaitaan erityisesti visuaalisessa suunnittelussa ja digimarkkinoinnissa. Yritys on...

Blogi: Tuntikirjaukset – Esimiesten nipotusta vai projektin ja oman työn johtamista?

Monet pohtivat, miksi organisaatiossa seurataan työaikaa ja kirjataan tehtyjä työtunteja. Voidaan myös ajatella, että työnantaja haluaa tarkkailla mihin ja miten työntekijä käyttää päivittäisen työaikansa. Jossain työyhteisössä saatetaan jopa puhua...

Webinaari: Mainostoimiston bisneksen kehittäminen Visma Severan avulla

Askeleen ammattilaiset ovat kymmeniä suomalaisia mainostoimistoja mittaamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Tavoitteena on yleensä varmistaa liiketoiminnan kannattavuus - niin kasvun kuin toiminnan turvaamisenkin kannalta.  Visma Severa on mainostoimistoille...

Webinaari: Arkkitehtitoimiston ammattimainen johtaminen

Luovan alan toiminnnan kannattavuus kärsii usein projekti- ja talousjohtamisen heikkoudesta, usein jopa puutteesta. Ammattimaisuus toiminnanohjauksessa ei aina ole verrokkitoimialojen tasolla. Katso alta webinaarimme arkkitehtitoimiston liiketoiminnan kehityttämisestä...

Referenssitarina: Sigge Arkkitehdit Oy

“ Askeleen toimialaosaaminen oli korvaamatonta Sigge Arkkitehtien liiketoiminnan ennustettavuus parani ja projektien seuranta tarkentui jouhevasti sujuneella järjestelmä- ja prosessiuudistuksella.  Arkkitehtitoimisto Sigge Arkkitehdit oli jo pitkään tehnyt...

Blogi: Arkkitehtitoimiston päättäjä, johdatko firmaasi ammattimaisesti?

Projektien kannattavuuksia ei tiedetä. Suunnittelijoilla ei ole tiedossa projektitehtävien tuntibudjetteja. Projektisopimukset puuttuvat. Tuntikirjaukset tehdään exceleihin, ja niistä kootaan käsityönä sekä myyntilaskut että asiakaskohtaiset raportit. Yllä kuvatut...

Yhteystiedot

Matti Tiilikainen

Matti Tiilikainen

Toimitusjohtaja, osakas

Matti on Askele Oy:n perustaja.
Yli 15-vuoden kokemus, satoja onnistuneesti läpivietyjä kehitysprojekteja ja saman verran tyytyväisiä asiakkaita. Tässä vain muutama syy, jotka ovat Matin ainutlaatuisen asiantuntijuuden taustalla, ja jotka takaavat myös sinun liiketoimintasi ammattimaisen ja laadukkaan kehittämisen.

+358 50 324 6655 | matti.tiilikainen@askele.fi
Varaa tästä palaveri kanssani

Arttu Rossi

Arttu Rossi

Konsultti, osakas

Artun tarkkuus projektinhallinnassa, täsmällisyys dokumentoinnissa ja varmuus asiakaskoulutuksessa ovat pitkälti ansiota hänen opetusalan taustastaan. Hänen järjestelmällinen toimintansa ja aito innostus asiakkaiden auttamisessa heijastuu hänen työssään ja tuo hyviä tuloksia!

+358 45 111 9343 | arttu.rossi@askele.fi
Varaa tästä palaveri kanssani

Pasi Koskinen

Pasi Koskinen

Konsultti, osakas

Järjestelmällinen ja tarkka Pasi on myynnin ja toiminnanohjauksen asiantuntija. Asiakkaan kanssa hän laatii kehitysprojektille selkeät tavoitteet ja tuottaa laadukasta dokumentaatiota kaikissa projektin vaiheissa. Ammattitaitoaan hän kartuttanut työskentelemällä aiemmin sekä IT- että mainosalalla.

+358 40 141 4141 | pasi.koskinen@askele.fi
Varaa tästä palaveri kanssani

Hanna Karppinen

Hanna Karppinen

Tuotepäällikkö

Hanna vastaa Askeleen kehittämistä sovelluksista ja auttaa asiakkaita integraatioasioissa. Lähes 20-vuoden kokemus IT-alalta ja työskentely B2B-yritysten kanssa ovat kartuttaneet Hannalle laaja-alaisen asiantuntijuuden, liiketoiminnan ymmärryksen sekä tekniset taidot.

+358 45 234 8646 | hanna.karppinen@askele.fi
Varaa tästä palaveri kanssani