Askele Insights

RAKASTU Visma Severa lisäosiimme!

 

 

Esihenkilöiden rakastamat simppelit seurantanäkymät ja aina ajantasalla olevat projektitiedot.

 

Insights -sovellukset tuovat ison avun Severa-käyttöön! Johdon raportointi on laadukkaampaa ja liiketoiminnan ennustaminen luotettavampaa. Mikä tärkeintä, sovellukset helpottavat työntekijöiden arkea!

 

Sanna Rautio, Head of operations

Avidly Oy

Olen käyttänyt Severaa 10 vuotta, eikä projektien ylläpito ole koskaan ollut näin helppoa! Aikaa vapautuu tärkeimmälle eli asiakastyölle. Suosittelen ehdottomasti muillekin projektipäälliköille!

Simo Vunneli, Account director, partner

Kaimana Oy

Hoursin myötä työntekijöillä on nyt parempi näkyvyys omaan työaikaansa ja se sekä vähentää virheitä että kannustaa ylläpitämään säännöllistä kirjausrytmiä. Lähijohtamistyössä Hours on edesauttanut huomaamaan muutoksia ja reagoimaan nopeammin tilanteisiin, kun tärkeitä työaikatietoja on nyt mahdollista seurata helposti, nopeasti ja säännöllisesti.

Jarkko Suokas, Financial Director

Azets Insight Oy

Hours-sovellus auttaa varsinkin työntekijöitä tuntikirjausten tekemisessä. Johdolle tiimin työaikaseuranta on paljon helpompaa, kun voi orientoitua asian ääreen kerran viikossa ja visuaalisten yhteenvetojen kautta reagoida asioihin, tarvittaessa.

Sampsa Palva, CEO

Studio Puisto Oy

Hours-sovellus auttaa tosi paljon kiireen keskellä, kun ei tarvitse stressata, onko tiimin tunnit ja kirjaukset ajan tasalla. Läpikäynti on nopeaa voi keskittyä asiakastyöhön!

Jenni Lehterikorpi, Business unit director

Mainostoimisto Ilme Oy

Kun Severan rakenteet oli viritetty Askeleen kanssa kuntoon, halusimme varmistaa, että projektiraportointi ovat luotettavaa ja tietojen ylläpito helppoa. Insights-sovellukset ovat huomattavasti nopeuttaneet tilannetietoisuuden ylläpitoa, parantaneet resursointia sekä sisäinen viestintä ihmisten välillä on lisääntynyt.

Thomas Nynäs, CEO

InPlace Solutions AB Oy