Välj en sida

Effektiv projekthantering

Maximera dina projekt med Severa.

Upptäck hur Severa kan förenkla er projektadministration. Ett integrerat verktyg som
förenklar och effektiviserar varje aspekt av era projekt.

Boka demo
Askele Webinar april 2024

ASKELE WEBINAR onsdag 10.4.2024 kl 10:00-10:45

Visste du att företag som använder Severa växer 3,5 gånger snabbare i omsättning och blir 1,3 gånger mer lönsamma än andra liknande specialistföretag?

Kom på vårt nästa webbinarium den 10:e april 2024 kl. 10.00-10.45 och hör varför så många tillväxtföretag använder Severa som projektstyrningsverktyg.

Efter webbinariet kommer du att veta:

  • Varför så många snabbväxande företag har valt Severa och vilken roll verksamhetsstyrning har i kund- och projekthantering
  • Hur skräddarsydda arbetsflöden ser ut i praktiken: Anbud, projektledning, fakturering och kundrapportering – allt i ett system
  • Hur Severa ger förutsägbarhet och ökar arbetstrivseln

Severa – Ett komplett verktyg för alla projektintensiva verksamheter

Utvecklat för konsult- och projektföretag som vill ha en kraftfull lösning som grund, med möjlighet till projekthantering, tidrapportering, analys, CRM, och resursallokering i det dagliga flödet.

Jobba smartare

Ett mer digitalt arbetsflöde bidrar till
ökad kontroll och bättre insyn. 

Alltid uppdaterat

Vi tar hand om uppgraderingar och uppdateringar, ni har alltid den senaste versionen.

Skräddarsytt

Stor flexibilitet att integrera med andra system, och egna lösningar via öppen API.

Säkerhet och trygghet

Ingår I tjänsten. Vi ser till att allt funkar, så att du och dina kollegor kan fokusera på verksamheten.

Öka lönsamheten

Minska kostnaderna snabbt och ökä intäkterna långsiktigt genom att jobba på ett nytt sätt.

Samma överallt

Använd på dator, platta eller mobil oavsett var du är.

Vad säger våra kunder – Marknadsföringsbyrån Avidly Sverige

”Våra anställda har varit super nöjda med Severa och Askele Insights addons. De hjälper oss att hålla systemet uppdaterat så att vi kan fokusera på våra kunder och nödvändigt kundarbete. Vi rekommenderar definitivt Askele och Askele Insights!”

Vad kan Severa göra för ditt företag?

Öka försäljningen enkelt

Försäljning och kundrelationer har en viktig roll i projektverksamheten. Systematiska rutiner, transparens och en PSA-programvara som stöder säljpersonalens arbete ökar affärstillväxten och garanterar utmärkta resultat.

Visma Severan myyntiputki
Visma Severan myyntiputki

Bättre projekthantering

Professionell projektledning är grunden för framgångsrika affärer. Med hjälp av programvara som stöder projektledarnas och kundansvarigas uppgifter skapas en grund för lönsamma projekt av hög kvalitet.

Theodor Ödlund

Theodor Ödlund

Key Account Manager

Theodor är en erfaren B2B-försäljare med mer än tio års erfarenhet. Han har en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kunder inom arkitekt- och reklambranschen och leverera lösningar som tar itu med deras specifika affärsutmaningar. Theodors innovativa och passionerade tillvägagångssätt har resulterat i många framgångshistorier för hans kunder.

+46 73 825 06 64 | theo.odlund@askele.fi
Boka ett möte med mig

Kontakta oss

Välkommen att kontakta Askeles experter. Vi återkommer till dig snarast.

Vi är stolta över våra kunders framgångar!

Vi inledde vårt samarbete med Askele för två år sedan för att förbättra affärsverksamheten för företagen i vår bransch.

Med en partner som Askele kan vi erbjuda våra medlemmar utbildning i hur man skapar konkurrenskraft genom att öka automatiseringen och förbättra projekt- och ekonomihanteringen. Jag är övertygad om att hela branschen kommer att vinna på vårt samarbete!

Kalle Euro

VD, Föreningen för finska arkitektkontor

Jag blev positivt överraskad av Askeles kunskap om branschen, genomförandet av utvecklingsprojektet och slutresultatet. Jag var förberedd på att implementeringen av nya arbetssätt och verktyg skulle kräva en viss fördröjning, men något sådant har inte skett. Detta är verkligen en återspegling av framgången med programvalet och samarbetet med Askele!

Matti Kalliomäki

VD, Rockplan Oy

Askele spelade en viktig roll i implementeringen av vårt nya ERP-system. Utan experthjälp skulle implementeringen ha gått långsammare och vi skulle inte ha kunnat utnyttja fördelarna så snabbt.

Vi är mycket nöjda och jag rekommenderar Askele också till andra konsultföretag!

Jari Danielsson

VD, Kuudes Kerros Helsinki Oy

Branschspecifik bästa praxis för Severa

Askele är Vismas betrodda partner för att öka kundernas användning av Severa. Vi är ett konsultföretag och har nio års erfarenhet av att hjälpa kunder att sälja mer, hantera projekt bättre och automatisera dagliga processer. Vår specialitet är branschspecifika lösningar för utveckling av försäljning, projektledning, arbetstidsuppföljning och ekonomisk förvaltning.

Boka ett 30-minuters sparringmöte och hör hur Severa kan effektivisera er projektledning från dag ett av implementeringen.