Teknologiaratkaisut / Integraatiopalvelut

Anna meidän sujuvoittaa arkeasi

Me Askeleella tunnemme sekä liiketoimintamallit että järjestelmät kuin omat taskumme. Puhumme sujuvasti sekä bisnestä että tekniikkaa.
Siksi olemme hakoja integraatioprojekteissa.

 • Autamme ja konsultoimme integraatioihin liittyvissä kysymyksissä.
 • Suunnittelemme, määrittelemme ja johdamme integraatioprojektit huolella ja ammattitaidolla.

Käänny puoleemme varsinkin Severan rajapintaan ja integraatioihin liittyvissä asiossa.

Askeleen integraatiopalvelut

Severan rajapinnan ja integraatioiden konsultointi

Askele on markkinoiden kokenein Severa -asiantuntija, joten olitpa sitten rakentamassa uutta Severa integraatiota tai ottamassa sellaista käyttöön yrityksessäsi, meiltä saat nopeaa ja luotettavaa asiantuntija-apua kysymykseen kuin kysymykseen.

Me voimme mm.

 • Kytkeä päälle olemassa olevia Severa integraatioita ja varmistaa että ne konfiguroidaan oikein
 • Auttaa uuden integraation suunnittelutyössä opastamalla kuinka Severa tai sen API-rajapinta toimii tai mihin kenttään tietoa pitää siirtää

Integraatiokonsultointi

Askeleen vahva, toimialakohtainen liiketoiminnan ymmärtäminen sekä vankka tekninen osaaminen mahdollistavat onnistuneen integraatioprojektin, joka tukee yrityksen tarpeita ja prosesseja.

Olipa tarpeesi pieni tai iso, voit kääntyä puoleemme kaikissa integraatioihin liittyvissä asioissa. Saat meiltä apua mm.

 • projektinjohtamiseen
 • tarpeiden ja vaatimusten kartoittamiseen
 • käyttötapauksien kuvaamiseen
 • suunnitteluun
 • määrittelyyn
 • hyväksyntä testaamiseen

Voit valita vapaasti toteuttajan tai käyttää suosittelemaamme kumppania integraation toteutukseen ja ylläpitoon.

Zapier-konsultointi

Zapier on alusta, joka mahdollistaa erilaisten työnkulkujen ja prosessien automatisoinnin yli 5000 eri järjestelmän välillä. Zapier-integraatioiden avulla voi vähentää merkittävästi copypaste-työtä. 

Zapierin avulla voi esimerkiksi

 • luoda Severaan prospektin tai Hubspotiin yrityksen, kun Leadfeederiin tulee uusi liidi
 • lisätä Trelloon kortin tai Severaan projektin, kun projekti voitetaan Pipedrivessä
 • juhlia Severassa tai Pipedrivessä voitettua projektia lähettämällä siitä notifikaatio tiimin Slack-, Teams- tai Google Chat -kanavassa.

Jos sinulla itselläsi ei ole aikaa aikaa, resursseja tai osaamista perehtyä Zapierin saloihin, me Askeleella voimme auttaa.  Voimme suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää integraatioita asiakkaan omassa Zapier-ympäristössä.

  Mikä ihmeen integraatio?

  Integraatio on kuin silta eri puolella kuilua olevien ohjelmistojen välillä, jonka yli tieto kulkee järjestelmästä toiseen.

  Integraatio poistaa tarpeen ylläpitää tietoja käsin useassa eri järjestelmässä ja sen luoman automaation kautta sinä voit keskittyä omaan työhösi.

  Integraatioasiantuntijamme

  Hanna Karppinen

  Tuotepäällikkömme Hanna Karppinen omaa lähes 20-vuoden työkokemuksen IT-alalta ja työskentelystä B2B-yritysten kanssa. Viimeiset 10-vuotta hän on tehnyt tuoteomistajan ja tuotepäällikön töitä saas-palveluita kehittävissä tuotekehityksissä ja ollut mukana suunnittelemassa, määrittelemässä ja toteuttamassa lukuisia integraatioprojekteja. Entisenä Visma Severan tuoteomistajana hän on kerännyt vankan ymmärryksen asiantuntijayritysten toiminnanohjausprosesseista, ja tuntee sekä Visma Severan että sen APIt kuin omat taskunsa.

   

  Yhteystiedot

  Matti Tiilikainen

  Matti Tiilikainen

  Toimitusjohtaja, osakas

  Matti on Askele Oy:n perustaja.
  Yli 15-vuoden kokemus, satoja onnistuneesti läpivietyjä kehitysprojekteja ja saman verran tyytyväisiä asiakkaita. Tässä vain muutama syy, jotka ovat Matin ainutlaatuisen asiantuntijuuden taustalla, ja jotka takaavat myös sinun liiketoimintasi ammattimaisen ja laadukkaan kehittämisen.

  +358 50 324 6655 | matti.tiilikainen@askele.fi
  Varaa tästä palaveri kanssani

  Arttu Rossi

  Arttu Rossi

  Konsultti, osakas

  Artun tarkkuus projektinhallinnassa, täsmällisyys dokumentoinnissa ja varmuus asiakaskoulutuksessa ovat pitkälti ansiota hänen opetusalan taustastaan. Hänen järjestelmällinen toimintansa ja aito innostus asiakkaiden auttamisessa heijastuu hänen työssään ja tuo hyviä tuloksia!

  +358 45 111 9343 | arttu.rossi@askele.fi
  Varaa tästä palaveri kanssani

  Theodor Ödlund

  Theodor Ödlund

  Account manager

  Theodor on kokenut B2B-myynnin ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Hän on työskennellyt paljon arkkitehti- ja mainosalalla toimivien yritysten kanssa ja toimittanut ratkaisuja, jotka vastaavat heidän erityisiin liiketoimintahaasteisiinsa. Theodorin innovatiivinen ja intohimoinen lähestymistapa on johtanut lukuisiin menestystarinoihin hänen asiakkailleen.

  +46 73 825 06 64 | theo.odlund@askele.fi
  Book a meeting with me

  Pasi Koskinen

  Pasi Koskinen

  Konsultti, osakas

  Järjestelmällinen ja tarkka Pasi on myynnin ja toiminnanohjauksen asiantuntija. Asiakkaan kanssa hän laatii kehitysprojektille selkeät tavoitteet ja tuottaa laadukasta dokumentaatiota kaikissa projektin vaiheissa. Ammattitaitoaan hän kartuttanut työskentelemällä aiemmin sekä IT- että mainosalalla.

  +358 40 141 4141 | pasi.koskinen@askele.fi
  Varaa tästä palaveri kanssani

  Hanna Karppinen

  Hanna Karppinen

  Tuotepäällikkö

  Hanna vastaa Askeleen kehittämistä sovelluksista ja auttaa asiakkaita integraatioasioissa. Lähes 20-vuoden kokemus IT-alalta ja työskentely B2B-yritysten kanssa ovat kartuttaneet Hannalle laaja-alaisen asiantuntijuuden, liiketoiminnan ymmärryksen sekä tekniset taidot.

  +358 45 234 8646 | hanna.karppinen@askele.fi
  Varaa tästä palaveri kanssani