Health Check-auditointi (Severa)

Asiantuntijayrityksen toiminnanohjaus koostuu useista tärkeistä osa-alueista, joita tulisi kehittää systemaattisesti ja ammattimaisesti. Usein kiireisen arjen keskellä yrityksen omat resurssit eikä osaaminen välttämättä riitä toiminnan laaja-alaiseen “terveystarkastukseen”.

Askeleen 15 vuoden kokemuksella, Visma Severan käytön ympärille, tuotteistettu Health Check -auditointi antaa yrityksen johdolle kullanarvoisia näkemyksiä ja konkreettisia ehdotuksia kannattavuuden, tuottavuuden sekä Severa-käytön kehittämisen tueksi.

Loppuraportilla käymme läpi nykytilaa, prosessierheitä ja konkreettisia kehityskohteita esim.

  • toiminnan kannattavuudesta (yritys – asiakkuudet – projektit)
  • toimialakohtaisista johtamisen mittareista ja huomioista
  • myynnin johtamisesta ja myyntitöiden hallinnasta,
  • projektihallinnasta ja resursoinnista,
  • henkilökunnan tuottavuudesta, tuntikirjauksista ja esihenkilötyöstä sekä
  • Severan visuaalisuuden ja roolikohtaisuuden kehittämisestä.

Palvelu toteutetaan asiakkaan näkökulmasta tehokkaasti ja vaivattomasti. Askeleen konsultille avataan (salassapitosopimuksen alaisena) pääkäyttäjäoikeudet asiakkaan Visma Severaan ja toteutamme auditoinnin täysin omatoimisesti – asiakkaan toiveet painotuksesta huomioiden.

Auditoinnin tulokset ja konkreettiset kehitysehdotukset käydään läpi yhdessä asiakkaan johdon (esim. johtoryhmä / osakkaat) kanssa. Askele tekee löydösten pohjalta myös ehdotuksen / projektisuunnitelman mahdollisesta kehitystyöstä ja henkilökoulutuksista.

2750 €

Haluatko saada ammattimaisen, ulkopuolisen, näkemyksen yrityksesi toiminnanohjauksen ja Visma Severa -käytön nykytilasta sekä kehityskohteista?

Askele on toteuttanut satoja toimialakohtaisia Severa-kehitysprojekteja. Meillä on markkinoiden laajin näkemys ja ymmärrys niin teknisestä kuin liiketoiminnan johtamiseen vaikuttavista kehityskohteista.

Hinta sisältää Askeleen teknisen auditoinnin sekä analyysin purun (2 tuntia) asiakkaan johtoryhmälle. Hinnat alv 0%. Laskutus tilauksen yhteydessä. Tutustu tilaus- ja sopimusehtoihimme.

Haluatko sopia tarkemmin koulutuksen sisällöstä?

Teemme mielellämme teille räätälöidyn tarjouksen koulutuskokonaisuudesta.

Ota yhteyttä varaamalla suunnittelupalaveri, jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme.