Severa -vuosihuolto

Toiminnanohjauksen sujuvuus ja Severan ammattimaisen käytön tulisi olla tärkeässä asemassa yrityksissä. Myyjät, projektipäälliköt, talousjohto ja pääkäyttäjät ovat isossa roolissa liiketoiminnan tuottavuuden ja kannattavuuden varmistamisessa. Myös hyvä työmotivaatio syntyy selkeistä toimintatavoista!

Askeleen 15 vuoden kokemuksella tuotteistama Severa-vuosihuolto varmistaa yrityksesi Severa-osaamisen sekä tuo ajantasaista oppia ja ymmärrystä avainhenkilöiden työn tehostamiseksi. Käymme koulutus-sessioiden aikana läpi myös Severan uudet toiminnot ja käyttövinkit, joiden avulla ihmiset saavat erinomaiset eväät oman työnsä tueksi.

Vuosihuolto sisältää eri vastuuhenkilöille ja käyttäjärooleille räätälöidyt, etänä toteutettavat koulutus-sessiot, jotka päivittävät henkilöstön osaamisen priimakuntoon. Kouluttajamme jakavat myös sisäpiiritietoa, kuinka toimialanne parhaat ja kannattavimmat yritykset toimivat.

Etänä toteutettavat, tiimi- ja prosessikohtaiset sessiot nauhoitetaan ja yritykset voivat näin hyödyntää niitä myös jälkikäteen tai jakaa sisäisesti henkilöille, jotka eivät pääse osallistumaan.

Vuosihuollon etäkoulutukset ovat lähtökohtaisti 5 x 2 tuntia. Sisältöä voidaan tarkentaa asiakkaan toiveiden mukaisesti ja Severa -pääkäyttäjien suositellaan osallistuvan kaikkiin sessioihin.

Tiimikohtaiset sparraukset (2 tuntia):

  • Yrityksen johto ja omistajat: Severan hyödyntäminen monipuolisessa johtamisessa ja johtoryhmä-/ hallitusraportoinnin tuottamisessa
  • Myynti ja myyntijohto: CRM-käytön tehostaminen ja myyntitulosten parantaminen
  • Projekti- ja asiakasjohto: Severan laadukas hyödyntäminen omien asiakkaiden ja projektien johtamisessa sekä myyntilaskutuksen helpottamisessa
  • Taloushallinta ja pääkäyttäjät: talousraportoinnin, myyntilaskutuksen ja projektien talouden hallinta ja kehitystarpeet
  • Koko henkilökunta: Severan tunti- ja poissaolokirjaukset, oman työajan seuranta ja suunnitelmallisuus

2790 €

Suomen parhaat Severa -asiantuntijat käytössäsi juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Koulutukset pidetään etäyhteydellä.

Aloita varaamalla aika vuosihuollon suunnittelupalaveriin, jossa sovimme yhdessä koulutusten tarkemmasta sisällöstä sekä aikataulutamme tiimikohtaiset sessiot.

Hinta sisältää 5 x 2h etäkoulutusta. Hinnat alv 0%. Laskutus ensimmäisen koulutuksen jälkeen. Tutustu tilaus- ja sopimusehtoihimme.

Haluatko sopia tarkemmin koulutuksen sisällöstä?

Teemme mielellämme teille räätälöidyn tarjouksen koulutuskokonaisuudesta.

Ota yhteyttä varaamalla suunnittelupalaveri, jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme.