Timanttisia tekijöitä Askeleen koulutuksien avulla!

Paranna yrityksesi suorituskykyä koulutuksillamme sekä integraatiopalveluillamme. Kirsikkana kakun päällä tarjoamme Askele Insights -sovellukset tehostamaan Severan käyttöä.

Verkkokauppamme kautta on helppo tilata ammattimaiset ja kokemuksella räätälöidyt palvelut.

" Haluamme varmistaa uusien avainhenkilöiden Severa -osaamisen ja koulutamme heidät aina Askeleen ammattimaisilla koulutuksilla. "

Sanni Seppälä, Kakadu Oy

Visma Severa -koulutukset

Markkinoiden kokeneimmat Severa -osaajat käytössänne!

Severan tulisi olla projektipäälliköiden, myyjien ja esimiesten tärkein työkalu ja tukea heidän arjen vastuitaan.

Myynti- ja projektijärjestelmien käytön lisäarvo ja sujuvuus syntyy käyttäjien arkiosaamisesta ja motivaatiosta – varmista siis loppukäyttäjien tyytyväisyys!

Meiltä saat laadukkaat, rooliin perustuvat Severa-koulutukset vaivattomasti, 14 vuoden kokemuksella.

Pipedrive-koulutukset

Pipedrive-osaamista 10-vuoden kokemuksella!

Pipedrive on markkinoiden pidetyin ja käytetyin myynnin CRM-järjestelmä. Askeleella on kymmenen vuoden kokemus niin myyntiorganisaatioiden myynnin johtamisesta, raportoinnista kuin myös myyjien motivoinnista CRM-käyttöön.  Olemme tehneet Pipedrivea käyttäville yrityksille kymmeniä projekteja, tavoitteena nostaa myyntituloksia ja nostaa myyjien motivaatiota järjestelmän käyttöön.

Integraatiopalvelut

Anna meidän sujuvoittaa arkeasi

Me tunnemme sekä liiketoimintamallit että järjestelmät kuin omat taskumme. Puhumme sujuvasti sekä bisnestä että tekniikkaa. Siksi olemme erinomainen kumppani integraatioprojekteissa.

Askele Insights -sovellukset

Laatua ja lisäarvoa toiminnanohjaukseen

Severaan integroituvat Askele Insights -sovellukset auttavat ylläpitämään toiminnanohjausjärjestelmän tietoja, jolloin seurattava tieto on luotettavampaa ja ajantasaisempaa sekä pystyt reagoimaan tulevaisuuteen ajoissa tarkempien ennusteiden myötä.