Teknologiaratkaisut / Toiminnanohjaus – Visma Severa

Visma Severan toimialakohtaiset kehitysprojektit ja käyttöönotot

Markkinoiden kokenein Visma Severa -asiantuntija käytössänne!

Askele on Visman pitkäaikainen kumppani Visma Severa -järjestelmän käytön tehostamisessa. Olemme auttaneet satoja Severaa käyttäviä yrityksiä liiketoiminnan prosessien kehittämisessä sekä järjestelmien arkikäytön tehostamisessa.

Tavoittelemme kehitysprojekteissa yrityksen kannattavuuden kehitystä, automaatiotason nostoa sekä loppukäyttäjien järjestelmäkäytön helpottamista ja motivointia.

Sujuvuutta, ammattimaisuutta ja automaatiota arkeen

Saadakseen tavoitellun lisäarvon Visma Severasta, johdon tulee ymmärtää, mitä toiminnanohjaukselta tavoitellaan. Autamme tunnistamaan tavoitteet, joiden pohjalta voimme yhdessä rakentaa johdonmukaisen ja motivoivan kulttuurin yrityksenne toiminnanohjaukseen ja Severan arkikäyttöön – kunkin henkilöryhmän tarpeet ja vastuualueet huomioiden.

Nopeita ja rahanarvoisia lopputuloksia

Kehitystyön lopputuloksena asiakkaalle on kirkasta, mitä tunnuslukuja bisneksestä seurataan sekä mitä toimenpiteitä eri tiimeissä vaaditaan arjessa. Loogisen Severa-käytön ansiosta maksimoimme automatiikan, luomme luotettavat raporttipohjat sekä visuaaliset ja nopeakäyttöiset käyttöliittymät.

Ja jokaisen projektin toteutamme asiakkaan tavoitteet ja erityistarpeet huomioiden!

Nykyinen Visma Severan käyttötapanne vs. tavoitteet

Toimialanne parhaiden käytäntöjen läpikäynti

Projektikannattavuuteen liittyvien kehityskohteiden tunnistaminen

Käyttäjäryhmien Visma Severa-käytön motivointi

Hallinnon työn ja raportoinnin automatiikan kehittäminen

Konkreettisia ehdotuksia Severa-käytön kehittämisestä

Visma Severan hyödyt yrityksellenne

Myyjä

Projektiliiketoiminnassa myynti ja asiakassuhteiden hoito näyttelevät tärkeää roolia. Arjen systemaattisuus, läpinäkyvyys ja myyjän työtä tukeva CRM-ohjelma tukevat kasvua ja varmistavat erinomaiset tulokset.

Asiakas-/ projektipäällikkö

Projektien ammattimainen johtaminen on menestyvän liiketoiminnan peruste. Kun yrityksen ohjelmistot tukevat projekti- ja asiakasjohtajien työtä, luodaan edellytykset laadukkaille sekä kannattaville projekteille.

Yritysjohto

Yrityksen johtaminen tarvitsee laadukasta, ajantasaista ja oikein esitettyä tietoa myynnistä, projekteista, kannattavuudesta sekä tiimin tuottavuudesta. Visma Severan raportointi tukee tässä erinomaisesti!

Talouspäällikkö

Talousjohdolla on usein laaja vastuu eri toimintojen tilasta ja numeroista. Visma Severassa raporttinäkymät voi mallintaa tukemaan tarpeita ja näin luodaan automaatiota ja luotettavuutta KPI-lukuihin ja laskutusennusteisiin.

Suunnittelija, konsultti

Severa tarjoaa useita joustavia tapoja tuntien ja poissaolojen kirjaukseen. Voit hyödyntää mobiilikirjausta tai kellotustoimintoja, mieltymyksiesi mukaan. Liukumakertymän ja oman tuottavuuden seuranta auttaa oman työn suunnittelussa!

" Hyvä kumppani ymmärtää toimialaa ja maailmaa, jossa elämme "

Gapps Oy | Referenssivideo

Suomen johtava Google Cloud-asiantuntijatalo

Kehitysprojektien tavoitellut tulokset

Z

Yhdenmukaiset ja mitattavat toimintatavat

Autamme yritysjohtoa luomaan luotettavat mittarit ja yhdenmukaiset toimintatavat eri prosesseihin. Näin kaikki ymmärtävät, miksi ja miten tunteja kirjataan, mitä asioita projekteista päivitetään ja millä tarkkuudella myynnin ja laskutuksen ennusteet merkataan.

Z

Liiketoiminnan ennustettavuuden parantuminen

Projekti- ja asiantuntijayritysten myynti- ja laskutusennusteiden saatavuus ja oikeellisuus auttavat tulevaisuuden hallinnassa. Valitsemme ja rakennamme asiakkaan johdon kanssa ennustemallit, jotka auttavat merkittävästi myynnin tehostamisen, henkilöstön rekrytointien kuin talouden hallinnan suhteen.

Z

Kannattavan bisneksen perusrakenteet

Yrityksen tulisi aina ymmärtää, missä palveluissa ja asiakkaissa heillä on edellytykset menestyä ja mahdollisesti kasvattaa liiketoimintaa. Toisaalta on tärkeää kehittää palveluita, joissa tulos ei vastaa tavoitteita. Autamme tunnistamaan ja luomaan oikeat segmentoinnit, jolloin kateseurannan systemaattisuus luo erinomaisen pohjan kannattavuuden parantamiselle.

Z

Ymmärrys ja osaaminen ohjelmistojen käyttöön

Ihmisten ammattimainen koulutus niin prosessi- kuin järjestelmätasolla on aina tärkeää. Kun yritysjohdolle on selvää, mitä asioita liiketoiminnasta seurataan, antavat kokeneet asiantuntijamme asiakkaan henkilöstöryhmille laadukkaat perus- ja syventävät koulutukset myynti-, projekti- ja tuntikirjausohjelmistojen sujuvaan arkikäyttöön.

Webinaari: Mainostoimiston bisneksen kehittäminen Visma Severan avulla

Askeleen ammattilaiset ovat kymmeniä suomalaisia mainostoimistoja mittaamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Tavoitteena on yleensä varmistaa liiketoiminnan kannattavuus - niin kasvun kuin toiminnan turvaamisenkin kannalta.  Visma Severa on mainostoimistoille...

Webinaari: Arkkitehtitoimiston ammattimainen johtaminen

Luovan alan toiminnnan kannattavuus kärsii usein projekti- ja talousjohtamisen heikkoudesta, usein jopa puutteesta. Ammattimaisuus toiminnanohjauksessa ei aina ole verrokkitoimialojen tasolla. Katso alta webinaarimme arkkitehtitoimiston liiketoiminnan kehityttämisestä...

Webinaari: Sujuva etämyynti ja etäkohtaamiset

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Webinaari: Suunnittelutoimiston ammattimainen johtaminen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Referenssitarina: Sigge Arkkitehdit Oy

“ Askeleen toimialaosaaminen oli korvaamatonta Sigge Arkkitehtien liiketoiminnan ennustettavuus parani ja projektien seuranta tarkentui jouhevasti sujuneella järjestelmä- ja prosessiuudistuksella.  Arkkitehtitoimisto Sigge Arkkitehdit oli jo pitkään tehnyt...

Blogi: Arkkitehtitoimiston päättäjä, johdatko firmaasi ammattimaisesti?

Projektien kannattavuuksia ei tiedetä. Suunnittelijoilla ei ole tiedossa projektitehtävien tuntibudjetteja. Projektisopimukset puuttuvat. Tuntikirjaukset tehdään exceleihin, ja niistä kootaan käsityönä sekä myyntilaskut että asiakaskohtaiset raportit. Yllä kuvatut...

Kokemusta ja asennetta Etelä-Karjalasta

Emme pelkää olla rehellisiä ja suoria kun on sen aika, muutoin toimintaamme ohjaavia arvoja ovat avoimuus, tehokkuus ja tinkimättömyys asiakkaan tavoitetilan saavuttamiseksi.

Aloita helposti ottamalla meihin yhteyttä. Kartoitetaan yrityksenne tilanne ja annamme ehdotuksen, kuinka voimme kehittää yrityksenne liiketoimintaa!

Matti Tiilikainen

Matti Tiilikainen

Toimitusjohtaja, osakas

Matti on Askele Oy:n perustaja. Satojen projektien ja 14 vuoden kokemus kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämisestä antaa erinomaiset valmiudet auttaa asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 50 324 6655 | matti.tiilikainen@askele.fi

Pasi Koskinen

Pasi Koskinen

Konsultti, osakas

Pasin vahvuus on systemaattisuus myynnissä ja rautainen ammattitaito asiakasprojektien hallinnassa. Asiakkaan kanssa luodaan selkeät tavoitteet ja projektien dokumentointi on aina laadukasta. Pasin oma työkokemus IT- ja mainosaloilta antaa myös vahvat eväät auttaa asiakkaita.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 40 141 4141 | pasi.koskinen@askele.fi

Arttu Rossi

Arttu Rossi

Konsultti

Artulla on pitkä osaaminen opetusalalta ja tämä näyttäytyy projektien pedantissa edistämisessa, dokumentoinnissa sekä asiakkaan henkilöstön koulutuksissa. Systemaattisuus ja aito palo asiakkaan auttamisessa välittyy ihmisille ja tuo tuloksia!

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 45 111 9343 | arttu.rossi@askele.fi

Hanna Karppinen

Hanna Karppinen

Tuotepäällikkö

Hanna liittyi Askeleeseen 2021. Hänen vastuullaan on SaaS-ohjelmistoliiketoiminnan sekä -kumppanuuksien kehittäminen. Aiemmin hän on tehnyt pitkän uran menestyneiden Saas-ohjelmistojen parissa Visma Solutionsilla.

Varaa tästä etäpalaveri kanssani.

+358 45 234 8646 | hanna.karppinen@askele.fi

Atte Räihä

Atte Räihä

Konsultti

Atte on Askeleen tuorein vahvistus ja tuo nuoruuden intoa ja energiaa arjen tekemiseen. Atella on pitkä kokemus myynnistä ja talousasiat on lähellä sydäntä sijoitusharrastuksen kautta.

+358 50 558 0953 | atte.raiha@askele.fi