Leadfeeder + Severa

Haluatko auttaa myyntitiimiäsi onnistumaan?

Parhaat liidit automaattisesti Leadfeederistä Severaan valmiiksi rakennetuille työpöydille. Näet kuka sivuillasi vieraili, mitä kautta he sinne tulivat sekä paljon muita Leadfeederin keräämiä tarpeellisia tietoja. Validoi liidit ja kontaktoi prospektit hetkessä.

Myyntipuhelut ovat todella helppoja, kun voi aloittaa: Pasi Askeleelta morjens! Huomasin että teiltä oli käyty meidän verkkosivuilla. Oliko teillä toiminnanohjauksen kehitys mielessä?

Pasi Koskinen, Konsultti ja osakas

Askele Oy

Tilaa Askeleelta Leadfeeder – Severa integraation pystytys. Integraatio luodaan käyttämällä Zapier-integraatioalustaa. Luomme samalla valmiit työpöydät ja liidiraportit myyntitiimille.

Severan työpöytä, jossa Leadfeederistä tulleet liidit

Zapierin ilmaisversiolla liidit tuodaan Severaan aktiviteeteiksi. Maksullisella versiolla voidaan aktiviteetin lisäksi luoda myös asiakas ja myyntikeissi.

Leadfeeder-Severa -integrointi Zapierin kautta

Kiinteä kustannus 790 €, sisältää – Määrittelypalaverin – Teknisen käyttöönoton – Liidiraportit ja työpöydät Severaan Asiakas vastaa itse Zapier-alustan ja integraatiota varten tarvittavien tunnusten kustannuksista.

50 €/kk ylläpitokulu (optio), kattaa – Askele huolehtii, että integraatiot toimivat ja reagoi mahdollisiin järjestelmän lähettämiin virheilmoituksiin. – Askele huolehtii, että asiakkaalla on käytössä riittävä Zapier-lisenssi. – Askele vastaa asiakkaan integraatiota koskeviin kysymyksiin ja selvittää asiakkaan raportoimia virhetilanteita. – Askele auttaa asiakasta jatkuvasti parantamaan, tehostamaan ja automatisoimaan työtään ehdottamalla uusia integraatiomahdollisuuksia.

Mahdolliset muutostyöt 160 €/h. Sovitaan erikseen.

790 €

+ 50 €/kk ylläpitokulu (optio)

Buukkaa palaveri kanssamme ja jutellaan tarpeestanne.

Asiakas vastaa itse ohjelmistojen ja tunnusten lisenssikustannuksista.

Tutustu tilaus- ja sopimusehtoihimme.

Tai ota meihin yhteyttä

Voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme tai jättää yhteydenottopyynnön.