Severa integraatioiden käyttöönotto

Askeleen avulla saat Severan integraatiot käyttöön asiantuntevasti ja luotettavasti, yritykseksi liiketoimintaprosesseja tukien.

Ei aina ihan plug and play

Liiketoiminnan sujuvuuden ja seurannan kannalta on erityisen tärkeää, että Severa on kytketty oikein esimerkiksi sähköisiin taloushallinnonohjelmistoihin, kuten Netvisoriin tai Procountoriin. Vaikka kyse on ”vain” integraatiosta, se miten integraatio siirtää tietoja järjestelmien välillä, on suoraan yhteydessä yrityksen toimintamalleihin ja -tapoihin.

Taloushallinnon integraatioiden käyttöönotossa on muun muassa otettava huomioon asiakasrekisterin ja tuoterekisterin olemassa olevien tietojen yhdistäminen toisiinsa, kirjanpidon laskentakohteiden ja tiliöintien tukeminen oikeanlaisilla Severan laskun asetuksilla sekä halutunlainen ostolaskujen kohdentaminen projekteille.

Severaan on mahdollista liittää monia muitakin järjestelmiä taloushallinnon sovellusten lisäksi ja saat meiltä asiantuntevaa apua niiden kaikkien kanssa.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Askeleella on yli 10 vuoden kokemus Severasta ja olemme tehneet satoja integraatioiden käyttöönottoja. Sinun ei tarvitse kahlata ohjeviidakoissa tai kokeilla kytkentöjä itse yrityksen ja erehdyksen kautta. Olemme tehokkaita, tiedämme parhaat toimintatavat ja opastamme käytössä.

890 €

Suomen parhaat Severa -asiantuntijat käytössäsi juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Hinnat alv 0%, laskutus yritykseltä jälkikäteen. Tutustu tilaus- ja sopimusehtoihimme.

Tai ota meihin yhteyttä

Voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme tai jättää yhteydenottopyynnön.