“Askele ajattelee liiketoimintaa ja sen tekijöitä taivuttamalla järjestelmän tavoitteisiin eikä toisinpäin.

Valve on Suomen johtava B2B- ja julkisten yritysten kumppani markkinoinnin transformaatiossa. Palveluihin kuuluu muun muassa 3D- ja VFX-töitä sekä tapahtumatuotantoa. Kaikilla projekteilla on omat erityispiirteensä, jotka toiminnanohjausjärjestelmän on otettava huomioon. Samalla on keskeistä, että järjestelmä huomioi yrityksen kasvun ja skaalautuu sen mukaisesti.

Luovalla alalla työskentely olisi ihan täyttä kaaosta ellei meillä olisi toimintaa ohjaavaa järjestelmää. Tärkeintä on saada hyvä kokonaiskuva tekemisestämme ja sitten muuttaa se tehokkaaksi, kannattavaksi liiketoiminnaksi,” toteaa Aleksanda Meyer, Valven Content Strategist. 

Katso videolta lisää Valven Severa-käyttökokemuksia:

Miten käytätte Severaa ja millaisia liiketoimintahyötyjä olette saaneet?

Me käytämme Severaa ihan jokaisessa projektivaiheessa aina myyntityöstä projektihallintaan, laskutukseen ja sitten lopulta tulosten seuraamiseen ja ennustamiseen. Tämän takia jokaisella tuntikirjauksella on oma roolinsa liiketoiminnan ison kuvan rakentamisessa. Severa selkeyttää työntekoa merkittävästi. Se tuottaa kaikesta tekemisestä visuaalista dataa eri roolien tarpeisiin. Talous- ja resurssitiedot näkyvät asiakkaittain, projekteittain ja tiimeittäin.

Työn imu eli flow ei katkea, kun ei tarvitse koko ajan olla hyppelemässä ohjelmistosta toiseen. Kasvu syntyy ihmisistä ja siksi myös toiminnanohjausjärjestelmän pitää lähteä liikkeelle inhimillisestä näkökulmasta ja tarpeesta. Osaavat ihmiset tarvitsevat tuekseen osaavan järjestelmän.  

Severan työpöytänäkymä tietokoneruudulta

Millaisia konkreettisia hyötyjä olette saaneet yhteistyöstä Askelen kanssa?

Askele on toiminut Valven tärkeänä kumppanina jo vuodesta 2021, ja on auttanut meitä saamaan enemmän irti Visma Severasta. Askele on auttanut meitä uusien toimintojen käyttöönotossa ja ohjannut meitä hyödyntämään Severaa entistäkin tehokkaammin. Askelen omat lisäosat auttavat meitä löytämään puutteellisesti täytetyt kohdat järjestelmästä ja pitämään kokonaisuuden eheänä. 

Suosittelemme Askeletta ja Visma Severaa kaikille sujuvaa työntekoa arvostaville toimistoille. Uskomme, että tällä yhdistelmällä koko toimiala voi paremmin.  ”Severan ja Askele-yhteistyön avulla resurssien suunnittelu ja toiminnanohjausjärjestelmä on muuttunut taakasta työkaluksi, joka ohjaa meitä ja auttaa meitä tekemään työmme paremmin”, Valven CFO Ville Mattinen summaa.

Kiinnostuitko?

Askele Oy toimii Visma Solutionsin kumppanina Severaa käyttävien asiakkaiden järjestelmäkäytön kehityksessä. Varaa alta maksuton kartoituspalaveri ja sparraillaan, miten voisitte kehittää toiminnanohjausta ja erityisesti saada lisäarvoa Severan käytöstä.

Suomen parhaat Severa-asiantuntijat käytössäsi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!